Verkkosivuapteekki.fi

Jämsän apteekki on palvellut asiakkaita netissä vuodesta 2008 alkaen. Olemme vieneet verkkoon erityisosaamistamme seksuaaliterveyteen ja lemmikkien hoitoon liittyen. Verkkosivuapteekista löytyy kolme laajempaa osa-aluetta.

Intiimiapteekki.fi

Jämsän apteekissa suhtaudutaan positiivisesti ja kunnioittavasti seksuaalisuuteen. Teemme työtä sen puolesta, että seksuaaliterveysongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin, vaan niistä saa puhua.

Intiimiapteekki.fi tarjoaa suomen laajimman apteekkien intiimituotevalikoiman, mukaan lukien itsehoitolääkkeet.

Koiranomaapteekki.fi ja Kissanomaapteekki.fi

Apteekkimme henkilökunnasta osa on erikoistunut eläinten hoitoon ja lääkintään. Joukostamme löytyy niin kissa-, koira- kuin hevosharrastajia. Henkilökuntamme on eläinrakasta joukkoa, jonka kotona tassuttelee yhteensä 20 kissa ja koiraa.

Koiran ja kissan oma apteekki palvelevat niin tavallisia kissa- ja koira perheitä kuin aktiivisia harrastajia ja kasvattajia. Apua löytyy lemmikin eri elämän tilanteisiin: pentulaatikosta harrastuskentille, kantavan nartun hoitoon ja korkeaan ikään ehtineen lemmikin mukaviin eläkepäiviin. Tarkoituksenamme on ollut koostaa lemmikinomistajien avuksi mahdollisimman laaja valikoima, myös erikoisravintolisiä. Jotta lemmikin omistajan ei tarvitsisi kissojen ja koirien kanssa etsiä lemmikin hoitoon tarvitsemiaan tuotteita, vaan aikaa jää mieluummin mukavaan yhdessäoloon.

Avuksi elämän eri tilanteisiin vuoden jokaisena päivänä

Näiden erityisosaamisalueidemme lisäksi Verkkosivuapteekki tarjoaa reilusti yli 1000 apteekkituotteen valikoiman avuksi elämän eri tilanteisiin.

Verkkopavelussamme ehkä parasta: Voit soittaa meille ja saada henkilökohtaista palvelua vuoden jokaisena päivänä!