Tervetuloa Jämsän apteekin lääkehoidon tukipalvelun asiakkaaksi

Jämsän apteekin lääkehoidon tukipalvelu – askel turvallisempaan lääkehoitoon.

Liittyessäsi Jämsän apteekin lääkehoidon tukipalveluasiakkaaksi, apteekin farmaseutti tai proviisori paneutuu huolellisesti lääkitykseesi. Apteekissa huolehditaan, ettei lääkityksessäsi ole yhteisvaikutuksia tai päällekkäisyyksiä ja tarkistetaan annostukset. Apteekki pitää lääkityksesi aina ajan tasalla ja ottaa tehtäväkseen myös reseptiesi säilytyksen ja uusinnan. Lääkehoidon tukipalvelusta hyötyvät etenkin sellaiset asiakkaat, joilla on käytössään useita lääkkeitä, monimutkainen annostus tai vaikeuksia muistaa lääkkeiden ottaminen. Palvelu sopii hyvin myös niille, jotka eivät halua säilyttää kotonaan useita lääkepakkauksia.

Lue lisää Jämsän apteekin lääkehoidon tukipalvelusta oheisesta PDF-esitteestä.

Annosjakelu on osa turvallista lääkehoitoa

Lääkehoidon tukipalveluasiakkaana saat lääkkeet pakattuna annospusseihin kahden viikon käyttöjaksoille. Kukin annospussi sisältää kaikki samaan aikaan otettavat lääkkeet. Jokaiseen lääkepussiin on selkeästi merkitty nimesi, syntymäaikasi, pussin sisältämien lääkkeiden nimet, vahvuudet ja kappalemäärät, sekä annoksen ottamisajankohta (päivä ja kellonaika). Näin voit olla varma, että otat juuri oikeat lääkkeet oikeaan aikaan. Tarvittaessa otettavia lääkkeitä ei jaeta annospusseihin, vaan ne toimitetaan omissa pakkauksissaan. Annospussien mukana toimitetaan myös aina ajantasainen lääkityskortti, josta voit tarkistaa lääkityksesi säännölliset ja tarvittaessa otettavat lääkkeet.

Annosjakeluun siirtyminen saattaa pienentää myös lääkekustannuksia, koska lääkkeet jaellaan aina suurimmista ja edullisimmista pakkauksista. Lääkityksesi muuttuessa voidaan myös annosjakelua muuttaa helposti kahden viikon välein, eikä suuria määriä lääkkeitä mene hukkaan. Näin kotiisi ei keräänny käyttämättömiä lääkepakkauksia.

Tukipalvelun piiriin liittyminen

Liity tukipalvelun asiakkaaksi täyttämällä tukipalvelusopimus ja e-laskutilaus tai suoramaksutoimeksiantolomake ja palauta lomakkeet apteekkiin.

Lääkehoidon tukipalvelun hinta on 8,5 €/viikko. Palvelumaksusta on mahdollista saada kelakorvausta 1,26 €/viikko, jolloin omavastuuksi jää 7,24 €/viikko. Palveluun liittyäksesi ota yhteyttä apteekkiin ja varaa aika tapaamiseen annosjakeluproviisorin tai -farmaseutin kanssa.