Tarjoamme ratkaisuja!

Meillä on kivaa!

Jämsän apteekin tuotevalikoima käsittää n. 8000 erilaista tuotetta. Meillä on laaja valikoima resepti- ja itsehoitolääkkeitä, intiimituotteita, eläintuotteita, urheilutukia, useita apteekkikosmetiikkasarjoja sekä paljon muuta.

Osaan tuotevalikoimaamme voit tutustua klikkaamalla www.verkkosivuapteekki.fi. Tule pistäytymään Jämsän ja Koskenpään keskustoissa oleviin liikkeisiimme.

"Entä jos kysyisit apteekista". Kun Sinulla on ongelma, vaiva tai tarvitset tietoa lääkkeistä ja terveytesi hoidosta, ota yhteyttä. Meillä on osaava henkilökunta ja monipuolinen tuotevalikoima. Tarjoamme Sinulle ratkaisun pulmaasi. Haasta meidät!

Meillä on hyvä meininki!

Henkilökunnan hyvinvoinnista huolehditaan monipuolisesti. Apteekkiemäntä valmistaa kotiruokaa, tyky-toimintaan kuuluvat niin urheilulliset tapahtumat kuin henkilön omien harrastuksien tukeminen.

Keskeisiä periaatteita yrityksen johtamisessa ovat oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus, ammatillinen kehittyminen ja taloudellinen toiminta.

Jämsän apteekissa työntekijöitä kannustetaan koulutuksiin ja tuetaan ammattitaidon kehittämiseen. Koulutuksen kautta voi löytyä oma erityisalue työyhteisössämme. Viimeisimmäksi meillä on nimityksen omaan erityisalueeseensa saanut Nettifarmaseutti.

Jos haluat liittyä joukkoomme, kerro itsestäsi: raija.stoor@jamsanapteekki.fi